IN MEMORIAM HANS BATENBURG

IN MEMORIAM HANS BATENBURG

Oprichter ISE MAGNETICS en PHYNICX 

De Tilburgse ondernemer Hans Batenburg is maandag 15 februari 2021 op 77-jarige leeftijd overleden. Hij is oprichter en voormalig bestuurder van ISE MAGNETICS & PHYNICX, behorende tot de MAGNETIC DOMAINS GROEP.

Hans begon zijn carrière bij Imphy S.A. en was uiteindelijk uitgegroeid tot landendirecteur en verantwoordelijk voor de verkoop in de Benelux. In 1992 nam hij de professionele productie en ontwikkeling van inductieve componenten over van Philips MBLE en richtte hij ISE op. Onder zijn leiding groeide het bedrijf in ontwikkelcapaciteit, omzet en verbreedde de klantenkring.

Hans was ondernemend, zag altijd kansen en was internationaal georiënteerd. Hij was geïnteresseerd, inspirerend en kwam altijd met nieuwe productideeën. En hij bleef op hoge leeftijd actief en was tot op het laatste moment betrokken bij de bedrijven.

Hans laat innoverende en groeiende bedrijven achter met ambities en potentie om verder door te ontwikkelen. Zijn zoon Stephan Batenburg zet als algemeen directeur deze ingezette koers met veel energie voort.

De medewerkers en de directie van de bedrijven zijn Hans zeer dankbaar voor zijn belangrijke werk, enorme toewijding en respectvolle menselijke omgang.

hansbatenburg